De Carli explică: „Greșeala pe care se poate verifica relativ, atunci există două tipuri: individuale si de calitate cauzate de adversar.

28 ianuarie 2019 – ROMA Prima zi de lucru în domeniul patriei Acqua Sorrel, săptămâna va debuta sâmbătă, în Șase Națiuni la Murrayfield împotriva Scoției. Formarea C.T. Conor O’Shea și personalul său au dedicat o mulțime de teste și tactici situaționale: impacturile absente, se concentrează în principal asupra execuției.

Pregătirea neobișnuită pentru debutul Național sâmbătă, în mentalitatea Națiunilor Scoția Șase – Pentru a înțelege că Italia va vedea Șase Națiuni, antrenor asistent Giampiero De Carli invită să observe „momentul istoric prin care trecem echipele europene“: și anume, 3 din partea de sus 4 in spatele All Blacks în clasamentul mondial. „A fost întotdeauna un turneu teribil, nu a fost niciodată mai ușoară – spune De Carli – dar pentru noi trebuie doar să fie un stimul pentru a crește abilitățile noastre, să rezolve situații, să acționeze în mod eficient, în orice moment meciurilor. Băieții sunt de fapt de lucru. ” Un aspect pe care te concentrezi atunci când te uiți la meciurile din Italia și unul legate de erorile comise în joc.

De Carli explică: „Greșeala pe care se poate verifica relativ, atunci există două tipuri: individuale si de calitate cauzate de adversar. Acum vom vedea ce suntem buni la a le evita. Abordează la scor, pașii corecți, fotografii temporizate, acestea sunt zone de îmbunătățire, cele mai importante lucruri.

Nu face greșeli este o prioritate. ” Începi cu Scoția este un candidat pentru titlu? „Cred că toate echipele – observă De Carli – partano cu scopul de a câștiga ea. Scoția arată că în planul fizic, pentru calitatea individuală, intensitatea de joc, în menținerea mingii de calitate este o putere. ” absent – absent doar antrenament Sergio Parisse și Charles Reed, căpitanul ultimul jucat în Toulon cu Stade Francais lui și după revenirea la Paris, a luat astăzi zborul spre Roma, în timp ce deschiderea este întoarcerea din călătorie lungă pentru a Bloemfontein în Africa de Sud cu zebre. El a antrenat separat în loc de centru începător Marco Zanon, victima unei dislocare la degetul mijlociu și inelar de la mana stanga: In seara asta ieri azi maine va trece printr-un RMN pentru a determina amploarea problemei. Rugby, a prezentat muzee turneu Șase Națiuni – Dacă acum un an imaginea National din interiorul Colosseum a mers în jurul lumii (oval), rugby albastru este confirmat, de asemenea, în prim-planul în cultura: o parte a Confirma inițiativă IV timp de rugby și cultură, cu biletele de trei meciuri de acasă ale Azzurri pentru week-end Șase Națiuni permite intrarea liberă (pentru 2 persoane), în muzeele din Roma, cealaltă implicarea acelorași jucători ca recenzie de artă italiană, cu o serie de fotografii la Muzeele Capitoline. „Noi putem doar spera că, la fel ca în ultimii ani, această campanie – a declarat Pier Luigi Bernabo – director de evenimente de brad – contribuie la creșterea valorii percepute a celor Șase Națiuni și sprijină în mod eficient dorința noastră de a organiza evenimente care depășesc cu mult doar 80 de minute. ” Jurnalul VIDEO TV Roberto Parretta  @ robertoparretta © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 decembrie 2018 – Milano Totul este pregătit la Centrul Olimpic de Tenis Expo și Hangzhou International, plante zece mii de locuri în formă de frunze în care ați instalat piscina pentru a XIV-a ediție a Campionatului Mondial în curs scurt in seara asta de program (la 2:30 din prima baterie, sfârșitul marți dimineața până la 12 în direct pe Rai Sport) până duminică 16. Italia va desfășura treizeci n uotatori bâjbâi pentru urcare la recordul de medalii în 2006, doar în China, în Shanghai, atunci când Blues a câștigat 12 medalii, și au fost primul curs scurt de Federica Pellegrini.

Din acea expediție a plecat cu credință, care vine de la campion mondial en-titre a 200 m liber, cursa care acum doisprezece ani a condus-o de argint. Campionatele Mondiale de la Windsor în 2016, va merge în jos în dreapta cadă în ziua de deschidere bâjbâi pentru noua escaladare în ceea ce ar fi pe podium a 50 internaționale.

30 ani SPINEA vechi antrenată de Matteo Giunta, un aur una de argint și trei medalii de bronz mondial pe scurt, o parte a 12-lea proces de timp mondial al anului (1’54 „30) și nu inoata o 200 de aur internațional la Budapesta în 2017. deținătorul recordului mondial, suedez Sjostroem Sarah, e la fel ca campion olimpic, americanul Katie Ledecky, și ca francez Charlotte Bonnet. În schimb, există olandez Femke Heemskerk, care nu a făcut liliac când a numărat albastru, și vine cu cea mai bună performanță a sezonului cu 1’51 „91. În 400 liber Gabriele O astfel de stil, dublu bronz olimpic la 400 și 1500 freestyle, va încerca să intre într-un Campionat Mondial final care nu a văzut niciodată protagonistul din cele trei ediții anterioare, care a luat parte. 24 ani vechi din Livorno, antrenata de Stefano Morini unchiul în Ostia Centrul Federal, care nu concurează cu bronz mondial la Budapesta în 2017 (precum și de aur în 800), este prezentat cu a patra oară mondial proces sezonului (3’39 „08) și va aduce ei record național de 3’37 „22 în 2015 pentru a apuca un podium vede excelează în clasamentul anual al celor două Krasnykh rus (3’36“ 64) și Malyutin (3’37 „84).

Ei bine, celălalt albastru în cursa Matteo Ciampi, la douăzeci și doi instruiți de debut Stefano Franceschi în eveniment, care are timp tur nouă lume de 3’40 „69. Apoi, atât de mult italian în prima zi cu dezvăluirile medaliați Glasgow europene, inclusiv Federico Burdisso în 200 fluture, Margherita și Carlotta Panziera Zofkova în 100 de spate, iar revenirea Fabio Scozzoli Nicholas MARTINENGHI în 100 bras, Ilaria Cusinato în 400 m mixt.

Printre cele cincisprezece albastru, de asemenea, în cursa de mâine nou venit millenials Thomas Ceccon pentru prima dată în 100 de spate și apoi 200 m mixt, în care tipărit al patrulea sezon din lume la absolut Riccione săptămâna trecută. în cele din urmă va închide releul freestyle 4×100 bărbați nu pe podium (argint) de la ediția din 2012 de la Istanbul. A spus Gabriel, desigur lung campion mondial, urmarind prima medalie mondială în cursul scurt. În interiorul VORBESTE BUTINI – DT albastru Cesare Butini a anunțat în cadrul reuniunii tehnice care Ilaria Cusinato va renunța la 200 fluture și Fabio Scozzoli 100 metiși, care se va vedea la întoarcerea bărbaților campion european curs scurt Marco Orsi. „Patru luni de la Glasgow European din nou într-o competiție internațională, dar slab potrivit caracteristicilor noastre naționale – spune Butini -. Acesta este un curs mondial scurt, care este poziționat într-o perioadă de tranziție de la sezonul de vară în Coreea, iar apoi specialiștii din acest rezervor sunt puține dintre toate Scozzoli și poartă.

Restul sportivilor este cel mai bine exprimat în rezervorul de la 50 de metri. Acesta va fi un campionat dificil, deoarece a fost jucat un pic „de toate ca primul proces, având în vedere Tokyo 2020. într-adevăr organizat națiuni decât erau în urmă cu doi ani în Windsor.

Raționament pe inscripțiile și diagrame obiectivul va atinge maximul de medalii, dar, de asemenea, mai multe centre finaluri posibile; clasamentul este notat ca echipele europene vor lupta pentru a insera patru finaliști, iar acest lucru înseamnă că veți obține între aceste patru standarde vor fi o singură clasă. Din experiența din Glasgow, vom inspira atât creșterea tinerilor din consolidarea cea mai mare, și de această forță trebuie să ne așteptăm și ne așteptăm, de asemenea, importante confirmări. Desigur, nu se așteaptă ca Quadarella acum patru luni: cursul lung nu se potrivește aici și încă mai face 800 sl care nu sunt specialitatea lui și care oferă la nivel global, mai multe opuse.

0 comments
0 likes
Prev post: Hidden Solutions to VPN Services IdentifiedNext post: A margem permanece mesmo após o intervalo e é mantido graças ao Avramovic inspirada, mesmo se a 50-39 é Moore e segue o Mathiang vaiado técnico (em 23’27”, em 49-39).

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *